Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 85 článků.
59_20231121_120349.jpg

Škrabal po zisku podzimního stříbra: Na kluky jsem pyšný, svými výkony mě potěšili

Autor: Martin Mangl | Během podzimní části se sice nevyvarovali slabším chvilkám, ale celkově mohou první polovinu soutěžního ročníku 2023/2024 hodnotit pozitivně. Dorostenci fotbalové Jesenice vyhráli ve svojí skupině I. A třídy Středočeského kraje hned deset ze třinácti zápasů a do zimního spánku se uložili se ziskem třiceti bodů na stříbrné příčce. Lepší je pouze výběr Rapidu Psáry, jenž na podzim ztratil tři body za porážku na hřišti Viktorie Vestec.

58_20231116_160028.jpg

Mladíci vyhráli podesáté v sezoně a zajistili si podzimní stříbro

Autor: Martin Mangl | Dospívající fotbalisté jesenické Slavie o víkendu odehráli poslední utkání podzimní části déčkové skupiny krajské I. A třídy dorostu do devatenácti let. Svěřenci trenéra Romana Škrabala přivítali na domácím hřišti výběr Sedlec-Prčice + Jesenice a potvrdili roli papírového favorita. Svého soupeře, který se pohybuje ve spodní polovině tabulky, přehráli 4:2 a zajistili si pomyslný titul vicemistra podzimu.

57_20231115_204335.jpg

Jesenice na závěr remizovala v Jevanech, doplatila na bídnou koncovku

Autor: Martin Mangl | Áčko fotbalové Jesenice zakončilo jinak fantastický podzim poněkud překvapivě bezbrankovou remízou na hřišti Jevan. Soupeř sice ve dvou předchozích zápasech dvakrát hrozivě prohrál (0:4 a 0:7), ale favorizovanou Slavii ve svém chrámu v soutěžní derniéře tohoto roku obral o dva body. Jeseničtí ovšem nemusí smutnit, protože se uložili do zimního spánku na pozici lídra s tříbodovým náskokem před Uhlířskými Janovicemi a FK Říčany.

56_20231114_120121.jpg

Jesenické béčko padlo na hřišti Čechoslovanu. Rozhodla penalta chvíli po pauze

Autor: Martin Mangl | Závěrečné utkání podzimní části áčkové skupiny třetí okresní třídy nevyšlo béčku fotbalové Jesenice podle představ. V nedělním třaskavém derby na hřišti v Dolních Jirčanech sice vedlo nad domácím týmem 1:0, ale Čechoslovan dokázal skóre otočit a bral tři body za výhru 2:1.

53_20231108_192019.jpg

Góly? Skvělý pocit, ale důležitější je pro mě výhra, popisuje Jan Bureš

Autor: Martin Mangl | Na hřišti působí jako nevyléčitelný flegmatik. Nic ho nerozhodí, moc toho nenamluví. A emoce? Ty vlastně nedává příliš najevo. Ale když nastartuje nohy, nechytí ho ani Chuck Norris v dobách své největší slávy. A přesně tak se jednadvacetiletý fotbalista Jan Bureš prezentoval všem přihlížejícím v sobotním utkání déčkové skupiny I. B třídy proti Kácovu.

52_20231107_125852.jpg

Třetí výhra v řadě. Jesenická devatenáctka loupila ve Voticích

Autor: Martin Mangl | Zdá se, že dvě kruté porážky na začátku října na nich nezanechaly žádné vážnější následky. Starší dorostenci fotbalové Jesenice totiž následně porazili Vestec, Sedlčany, a teď o víkendu si poradili také s Voticemi, které na jejich půdě zdolali v dalším kole I. A třídy těsně 2:1.

51_20231106_161352.jpg

Jesenice v azylu přehrála Kácov a slaví titul podzimního mistra

Autor: Martin Mangl | Kvůli tomu, že jejich hřiště nebylo způsobilé k sehrání mistrovského utkání, museli fotbalisté Jesenice absolvovat poslední domácí zápas podzimní části letošního ročníku krajské I. B třídy proti Kácovu v azylu na umělé trávě Mikulova v Praze na Chodově. Ale jak se později ukázalo, absence pravého domácího prostředí nebyla problémem. Slávisté svého soupeře přehráli jednoznačně 4:1 a díky zaváhání Červených i Uhlířských Janovic slaví titul půlmistra.